Rólunk
RÓLUNK

Az O&D Performance által képviselt CARACTERE S.A., az EISENMANN GmbH., a Herbert HARTGE GmbH., a HOFELE-Design GmbH., a KAHN Design Ltd., VÄTH Automobiltechnik GmbH. és a VÖRSTEINER Group ... prémium termékei egytől egyig az exkluzivitást kínálják az Ön autója számára.

Érdeklődésünk középpontjában a német prémium márkák állnak, így az Audi, a BMW, a Mercedes-Benz és természetesen a Porsche. A kínált kiegészítőket budapesti raktárunkból, vagy az ügyfelek egyedi igényeit figyelembe véve, közvetlenül a képviselt cégek központjából szállítjuk le.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit a legmagasabb szinten tudjuk kielégíteni, legyen szó prémium felnik felszerelésétől kezdve, karbon aerodinamikai elemek installálásán át, egészen autójuk teljeskörű átépítéséig.

Az Ön igényeinek megfelelő termék kiválasztásához, vagy egy-egy termékünk megrendelésén túlmutató, egyedi elgondolás megvalósításához bátran lépjen velünk kapcsolatba!


PARTNERSZERVÍZÜNK
Belső átépítés - Felni - Fényezés - Fóliázás - Futómű - Gumi - Karosszéria - Kipufogó - Külső átépítés - Motor - Teljesítménynövelés
O&D Performance - Kicsi
Az oldal tetejére
© 2012 O&D PERFORMANCE | Minden jog fenntartva
Telefon Infóvonal: +36/30 698 8320 E-mail E-mail: info@od-performance.hu